fuYOO

Saturday, May 21, 2011

sastera melayu tapi bukan sye punyer tapi mmeber sye punyer hehehe... :D

urm..sastera bangsa anak negara......x akn melayu hlang di dunia..tiada mksud,mka tiada sastera tgak belantara...jarum dan bnang brsatu akhirnya erat menyatu.....tiada sinar di sbalik hempedu,,mka ia ttap bersatu....

Tuesday, May 10, 2011

MY SCHOOL

NAME SEKOLA: SEKOLA MENEGAH BANDAR KOTA TINGGI JOHOR
DITUBUHKAN: LUPER LAHHH
BAGUNAN BLOK ADE BRPE : A @ G



ape ape jer lahhhhhh

STEDY+BIASER=COOL SNG HATI HEEEEEE


SMILE SLLU K.............





KENAL KENALAN

SYE X KISAH PON SYE SINGLE KANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 
HEHEEEEEE TPI ADE YG NAK NGN SYE     :( 
AWK NGOK DULU LAH SYE X PASTI LAH AWAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK  




 

aku ingt lagi kenangan aku bersme bdk smkb smse kwt kaki institut temegong ibrahim

pada masa ari itu bulan 2 pegawai yg bernama lupe ler .......... die memberikan kite semangat tentang mse dpn dan lain lain tetapi pegawai ini ade ler blgak sikit tau ler pegawai bukan ppd kan maklum lah owg pegawai of course ler die belagak ade di sebalik takbirnye die suoh ank ank smkb berjaya mcm die dan owg lain

tetapi pegawai ini ade ckp ngn sye  seorang lelaki membawa anknya dengan menaiki motor yg amat terok dan amt kesian ... :'( ade di sebaliknyer kan kwn kwnn...........  maksodnyer tempat bakul motor ade rambutan tempt dudk dpn bakul ank , bapak ,ank dan mak bungkusan di letakan ke atas peha.... nyer kwnn kwnnn........ pde waktu mlm hujan sedih nyer nak uat cm ne takdirnyer ps tyu motor x de lampu

mudah mudahan ank die owg sng dan menolong kedua ibu bpnyer yg betapa susah mencari rezeki tau

kWN JADI KITE DTG KE SKOLA JANGAN MAIN MAIN TAUUUUUUU


INI PESANAN DARI HAIKAL BUKAN SHJE SYE TETAPI SY PON KNE JADI RAJIN DAN SEBAGAINYA





INI LAH gambar pegawai memberikan cerama dan taklimat tentang kehidupan sng dan lain lain







KAWAN KAWAN uat EVer kawan yg lain ade lagi bnyk x smpeat gambar lah heeehee